top of page

Stoppen met roken coach Hanevoet

Ik ben Brigit Hobbelink en ik woon sinds een paar jaar met veel plezier in Hanevoet.
Als leefstijlcoach met eigen praktijk onder de naam Your Personal Lifestyle Coach, begeleid ik mensen naar een gezonder en vitaler leven. Sinds kort ben ik ook Stoppen Met Roken Coach voor Rookvrij en Fitter, met als werkgebied Eindhoven in de wijken Centrum, Strijp, Gestel en dus ook Hanevoet. Waarom Rookvrij en Fitter?
Dit succesvolle geaccrediteerde stoppen-met-roken programma is ontwikkeld in samenwerking met ziekenhuis CWZ in Nijmegen waarbij 75.6% van de deelnemers direct na het volgen van de begeleiding is gestopt met roken. Een jaar na aanvang is dit nog 36,4%. Uniek is de focus op gezonde leefstijl en beweging.
Deelnemers kunnen meedoen met de wekelijkse Fresh Air Walks die ik organiseer in de Dommelvallei en/of de Klotputten. Het programma wordt volledig vergoed vanuit de basisverzekering en gaat niet ten koste van het eigen risico. Bijkomend voordeel is dat ook de nicotine vervangende middelen (indien nodig) ook worden vergoed. Begeleiding is mogelijk in groepsverband en individueel (fysiek/digitaal/telefonisch).

Wil je meer weten of heb je interesse om deel te nemen? Klik dan hier.
Hopelijk tot ziens, want stoppen met roken is altijd een goed idee!
Groetjes, Brigit

Brigit.png
bottom of page