top of page

Uit elkaar met kinderen in Eindhoven: nieuwe website

Als je gaat scheiden kan er veel op je afkomen. Scheiden is vaak een ingrijpende gebeurtenis, zeker als je kinderen hebt. Er moet van alles geregeld worden
en het kan soms lastig zijn om het overzicht te bewaren. De gemeente Eindhoven vindt het belangrijk hierin te ondersteunen wanneer nodig.
Daarom is er in samenwerking met verschillende organisaties een website ontwikkeld genaamd Uit elkaar met kinderen in Eindhoven. De website informeert je als ouder over praktische zaken, emoties bij een scheiding, aandacht voor de kinderen tijdens een scheiding en over de ondersteuning die beschikbaar is tijdens deze moeilijke periode, zodat alles zo soepel mogelijk kan verlopen.
Kijk op: www.uitelkaarmetkinderen.eindhoven.nl.

Goed om te weten. Er worden ook gratis ouderbijeenkomsten georganiseerd,
zowel op locatie als online en is te bezoeken door ouders of iemand uit het netwerk.
De bijeenkomst op locatie gaat over praktische zaken rondom een scheiding,
twijfel over een scheiding, aandacht voor de kinderen tijdens een scheiding
en beschikbare ondersteuning. Na afloop zijn een aantal betrokken organisaties aanwezig om vragen te beantwoorden. Kijk voor de eerstvolgende bijeenkomst op www.uitelkaarmetkinderen.eindhoven.nl. Online ouderbijeenkomsten vinden ca. 2x per maand plaats en gaan in op de beleving van het kind en het ouderschap tijdens en na de scheiding. Meer informatie vind je op www.ouderbijeenkomsten.nl.
 

bottom of page