top of page
Volunteers-Garden

Onze geschiedenis

In 2000 besloot E. Verhoeven een verschil te maken in de levens van de jeugd overal in Zwolle door hen alle benodigde handvatten, hulpmiddelen en ondersteuning te geven om de leiders van morgen worden. In de loop der jaren is Wijkvereniging Hanevoet uitgegroeid tot de/het beste Jongerencentrum in de omgeving - we bieden de jeugd van de gemeenschap de kans om zich ten volle te ontwikkelen.

Neem contact op
Summer Camp Kids

Neem deel aan onze missie!

Wijkvereniging Hanevoet is opgericht in 2000. Ons doel is de jeugd in Zwolle en omgeving een zorgzame omgeving te bieden waar ze zichzelf kunnen leren kennen en zich ten volle kunnen ontwikkelen. Als vooraanstaand/e Jongerencentrum streven we ernaar mensen tot actie aan te zetten en jonge mensen in onze gemeenschap te ondersteunen met doelgerichte programma's en toegewijde mentoren.

Bij Wijkvereniging Hanevoet geven we om wat we doen en hopen we in de hele stad sterke kinderen, gezinnen en gemeenschappen te ontwikkelen, met relevante academische kennis, karakterontwikkeling en verrijkende sociale activiteiten.

Doe mee
Group of Friends Going on Excursion

Onze kernwaarden

Sinds de oprichting in 2000 is Wijkvereniging Hanevoet een wezenlijk deel geworden van de gemeenschap van Zwolle en omgeving. Bij Wijkvereniging Hanevoet bieden we alle kinderen en jongeren in onze gemeenschap unieke ervaringen die hun leven veranderen. Wij geloven in echte zorgzaamheid en brengen dat ook in praktijk: we weten hoe belangrijk het is om oprechte belangstelling voor anderen te tonen. Compassie, gulheid en vriendelijkheid zijn waarden die ons dierbaar zijn. We doen er alles aan om onze jeugd een breed scala van mogelijkheden te bieden om zich ten volle te ontwikkelen.

Doe mee
bottom of page